L’Ajuntament de Burjassot organitza una jornada informativa per a explicar el funcionament de VortalGOV

29 setembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, dins de les seues accions de modernització de l’administració, i amb l’objectiu de ser més accessible i transparent si cap, va a engegar la licitació electrònica, per a la contractació d’una obra, servei o subministrament, a través de la plataforma VortalGOV. Una nova acció que té també com a objectiu seguir acostant l’Administració als ciutadans i les ciutadanes i les empreses del municipi.

Perquè totes les persones, comerços i empreses interessades a contractar electrònicament amb l’Ajuntament coneguen el procediment a seguir a partir d’ara, el Consistori ha organitzat dijous que ve 6 d’octubre, a les 18 hores, en la Casa de Cultura, una jornada informativa a la qual estan convidats a participar. L’objectiu d’aquesta jornada és que tots els actors necessaris a l’hora de la contractació d’una obra, servei o subministrament, coneguen de primera mà el funcionament de la plataforma i els passos a seguir per a dur a terme aquesta contractació.

A través de la plataforma electrònica VortalGOV, serà possible enviar tota la documentació de forma segura i totalment electrònica, eliminant així el paper d’aquests tràmits i contribuint amb açò, també, al respecte al medi ambient.

Amb aquesta iniciativa, recolzada per la Unió Europea a través de nombroses directives, es pretén ajudar a les Administracions a simplificar els processos de licitació, fent-los més accessibles i transparents de cara als licitadors i a l’opinió pública. A més, aquest sistema permetrà reduir els costos i càrregues administratives dels processos de licitació així com els costos d’adjudicació.

La tramitació en procediment de licitació electrònica comptarà amb la mateixa validesa i garantia procedimental que el que es realitza en l’actualitat.