L’Ajuntament de Burjassot posa a disposició dels interessats la fitxa de col·laboració voluntària per a l’acolliment de refugiats

6 octubre 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ha facilitat en la seua seu electrònica la fitxa de col·laboració per a l’acolliment de refugiats per part d’institucions o persones interessades a participar de forma voluntària. Aquest document, facilitat per la Direcció General d’Inclusió i que ha sigut creat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat, servirà per a formar una base de dades de recursos d’institucions i persones que en un futur participaran en l’acolliment de refugiats.

Aquelles persones que de forma voluntària estiguen interessades a participar en aquest projecte, que es coordinarà estatalment, poden descarregar la fitxa en l’enllaç indicat, i presentar-la per registre d’entrada en l’ajuntament fins al dia 8 d’octubre. La futura coordinació dels recursos públics i privats es desenvoluparà a posteriori una vegada siguen vistes les necessitats reals d’acolliment en cada comunitat autònoma o ciutat. Aquest document és bàsicament un oferiment d’habitatge, encara que la regulació dels termes d’ús, etc… també serà desenvolupada posteriorment per part de les entitats estatals competents.

DESCARREGA LA FITXA ACÍ