L’Ajuntament de Burjassot publica els resultats provisionals de les baremacions del Pla d’Ocupació conjunt de les Administracions Públiques per a la contractació de 28 persones

11 novembre 2014|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ha fet públics els resultats provisionals de la baremació dels criteris establerts en les bases per procedir a la contractació de 28 persones a través del Pla d’Ocupació de les Administracions Públiques de la Diputació de València.

Els contractes que es realitzaran amb el personal seleccionat tindran una jornada de 20 hores/setmanals i una durada de quatre mesos. La data d’inici dels contractes haurà de produir-se, necessàriament, durant 2014. En total, s’oferiran 19 contractes per a peons, destinats a aturats de llarga durada i per a majors de 45 anys. En el cas dels menors de 25 anys, se seleccionaran dos auxiliars administratius i set peons. L’empresa pública CEMEF SLU ha dut a terme la baremació dels candidats.

Depenent del lloc al qual opten, hauran de personar-se en el Consistori per a l’entrevista personal entre el 17 i el 19 de novembre aportant fotocòpia i originals de la documentació acreditativa de l’experiència professional, formació o vida laboral, entre uns altres.

Els resultats provisionals es poden consultar ACÍ

the latest construction reports are looking much better
snooki weight lossSpring 2011 fashion trends straight from catwalk