L’Ajuntament de Burjassot publica l’acta de baremació del personal del Taller d’Ocupació Burja Natura 613 II

17 setembre 2015|Burjassot

El grup de treball mixt de selecció de participants del Taller d’Ocupació Burja Natura 613 II de Burjassot ha donat a conéixer els resultats de les baremacions realitzades per a la selecció del personal directiu, docent i de suport que impartirà cadascuna de les modalitats dels tres tallers que l’Ajuntament, a través de CEMEF, impartirà enguany: activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i soldadura.

L’acta de baremació pot consultar-se ja en la web municipal, www.burjassot.org, en la Seu Electrònica de l’Ajuntament, en la secció Tauler d’anuncis. Consulta ACÍ.

Al lloc de director s’han presentat 44 sol·licituds, passant a la fase d’entrevistes, que tindrà lloc el dia 24 de setembre a les 9 hores en CEMEF, els set aspirants amb millor puntuació. En el cas de professor, hi ha hagut 30 sol·licituds, passant a les entrevistes els cinc aspirants amb millor puntuació. En aquest cas les entrevistes també seran el 24 de setembre a les 11.30 hores. Aqueix mateix dia, a les 13 hores seran les entrevistes dels sis aspirants amb millor puntuació per al lloc d’auxiliar administratiu, al qual s’han presentat 30 sol·licituds.

El dia 25 de setembre, també en CEMEF, seran les entrevistes de Monitor d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, Monitor de manteniment i instal·lació de jardins i zones verdes i Monitor de soldadura. En el primer i segon cas, s’han presentat 19 sol·licituds a cada lloc sent les 10 millors les que han passat a la fase d’entrevista, que serà a partir de les 9 del matí. Per la seua banda, al lloc de monitor de soldadura s’han presentat cinc sol·licituds que passen totes a l’entrevista que serà a les 12 hores.

Tal com s’ha assenyalat, totes les entrevistes tindran lloc en CEMEF, en el c/ Verge Desemparats, 26, de Burjassot.