L’Ajuntament de Burjassot renova i amplia el seu mobiliari urbà

11 novembre 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, està duent a terme la renovació i incorporació de nous elements de mobiliari urbà en tot el municipi.

Les tasques de canvi i de nova posada ja s’han iniciat, com pot veure’s a la foto que pertany al canvi de bancs en el Parc Pintor Goya, i van a suposar la instal·lació de 124 papereres, 72 bancs, 170 bol·lards, 10 fonts i 11 cendrers. Així mateix, es va a dotar de mobiliari la nova zona d’oci i d’esplai situada a l’entrada a Burjassot per la zona del Parc Albán i confrontant amb el concessionari de cotxes situat en aquesta àrea.

De la mateixa manera, també es va a realitzar el canvi de tots els contenidors de brossa orgànica, envasos lleugers i paper i cartró, a excepció dels ja renovats en dates properes, com han sigut els situats en el nucli antic o els de envasos lleugers canviats fa poques setmanes.

Finalment, també es van a renovar les tanques que el Consistori empra per a talls de carrers o per senyalitzar algun tipus d’obra en el municipi.