L’Ajuntament de Burjassot signa un conveni de col·laboració amb l’associació de veïns Lauri Volpi per al desenvolupament del seu Banc d’Aliments

13 març 2015|Burjassot

Conscients de la realitat social i de la difícil situació que algunes de les famílies de Burjassot estan vivint, un grup de dones del barri de Lauri Volpi de Burjassot, amb gran treball i ganes d’ajudar als qui ho necessiten, engegaven, en el mes de juliol del passat any, un Banc d’Aliments de la mà de l’AV Lauri Volpi, a través de kanguros_lv.

Compromés amb els seus ciutadans i disposat a ajudar-los en tot el possible, l’Ajuntament de Burjassot ha signat un conveni de col·laboració amb la citada associació de veïns per posar també el seu gra d’arena en aquesta acció solidària destinada a ajudar als veïns que més ho necessiten. El conveni ha sigut signat per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i per la presidenta de l’AV Lauri Volpi, Remedios Blázquez, en un acte en el qual no han faltat les veïnes que van engegar el Banc d’Aliments i que el coordinen dia a dia. També ha estat present el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero.

Amb la signatura del conveni, l’associació rebrà una subvenció de 2.000€ anuals, durant els quatre anys de durada del mateix, com a ajuda “per al desenvolupament i la gestió del Banc d’Aliments en un local adequat, salvaguardant la intimitat i la privadesa dels seus usuaris”, tal com es desprén del text i sempre que les competències que el municipi té en matèria de serveis socials permeta prestar aquest tipus de servei.

Comptant amb la inestimable ajuda de les seues famílies i amb la de voluntaris que en conéixer el seu projecte estan col·laborant amb elles de manera desinteressada, des de la seua creació, kanguros_lv ha atés a més de 30 famílies i ha repartit prop de 600 quilos d’aliments i de productes de neteja, “gràcies a l’ajuda de moltes persones i d’establiments que des del primer dia han cregut en nosaltres i ens han donat tot el seu suport”, tal com han assenyalat les coordinadores del Banc d’Aliments a Burjassot Ràdio.

L’entitat anima a totes les persones del municipi al fet que col·laboren amb ella amb l’aportació d’aliments, tant en el seu local com en el de l’AV Lauri Volpi, tots dos en el carrer Rocafort, com exercint de voluntaris per participar en les seues campanyes solidàries.

A més, anima a tots al fet que, a través de les xarxes socials, Facebook kanguros_lv, coneguen de primera mà totes les accions solidàries que desenvolupen al llarg de l’any. L’entitat posa a la disposició de tots els interessats a col·laborar el telèfon 629 02 42 68 per posar-se en contacte amb ells.