L’Ajuntament de Burjassot signa un conveni de col·laboració amb les associacions locals que treballen per la discapacitat

16 desembre 2014|Burjassot

El despatx d’Alcaldia ha sigut l’escenari on aquest matí (15-12-2014) s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Burjassot i les diferents associacions locals que treballen per la discapacitat. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, en companyia de la regidora de Benestar Social, Susana Marco, i del regidor de Promoció Econòmica, Emili Altur, ha subscrit el conveni juntament amb els presidents de les diferents associacions presents: ADERES, AFEM, APESOL i el Centre Ocupacional Les Sitges. També han estat presents els tècnics de l’àrea de Benestar Social, Manuel Monje i José Luis Requena.

L’objectiu d’aquest conveni és continuar prestant col·laboració municipal a les entitats locals que treballen pel foment de la integració social dels diferents col·lectius de persones amb discapacitat física o intel·lectual de Burjassot. Amb la signatura del conveni, les citades associacions rebran ajuda per al desenvolupament dels seus projectes d’activitats socioculturals, esportives i d’oci i temps lliure, dirigits a les persones amb algun tipus de discapacitat i/o familiars de les mateixes, en l’exercici 2014, destinant els fons percebuts a l’execució d’aquests projectes.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha manifestat “la voluntat d’aquest Ajuntament, especialment sensible amb els col·lectius de discapacitats, de continuar atenent les necessitats d’aquestes associacions locals que, sense descans, treballen per potenciar la integració i la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones”, al mateix temps que ha subratllat el compromís municipal d’augmentar, en 2015, en 1.000 euros, la dotació econòmica que aquestes entitats reben de l’Ajuntament.

You can be chic but have a sense of humor
rob kardashian weight lossJersey Shore starts her own fashion line