L’Ajuntament i Imed Hospitals engeguen el conveni que permet la contractació de professionals de Burjassot

22 novembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’empresa pública CEMEF, va a iniciar la col·laboració amb Imed Hospitals per a poder facilitar-li a aquesta última entitat tots els perfils que consten en les seues bases de dades, així com aquells que s’incorporen a partir d’ara, i que puguen coincidir amb l’oferta d’ocupació que generarà la posada en marxa del nou hospital privat d’Imed.

En el matí d’ahir dilluns es van reunir a Burjassot l’alcalde, Rafa García, el president de CEMEF i regidor de Promoció Econòmica, Roc Senet, el vicepresident de CEMEF i regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano, i el gerent de l’Hospital Imed València, Sergio García, amb l’objectiu de coordinar aquesta col·laboració, tal i com s’arreplega en el conveni signat l’any 2011 i que apuntava, entre altres coses, la possibilitat de contractar a un 40% dels llocs de treball no qualificats i professionals de Burjassot a igualtat de condicions entre tots els curriculums presentats.

D’aquesta forma, totes aquelles persones que ja han presentat els seus curriculums en CEMEF amb anterioritat seran remesos a Imed perquè puguen optar als perfils que, en aquests moments, ja s’estan publicant, i al mateix temps, les persones que s’interessen de nou, podran accedir a aquests perfils baix la coordinació de CEMEF, si bé, també poden accedir de forma independent a l’oferta d’ocupació a través de la pròpia pàgina web d’Imed Hospitals, www.imedhospitales.com.

Cal tenir en compte que els processos de selecció de personal s’allargaran al llarg de tot l’any i part de l’any que ve, i no seran processos tancats en el temps, sinó que es procediran a diverses contractacions al llarg de tot el període d’engegada del propi hospital.

Per a Rafa García, alcalde de Burjassot, “aquest és un moment important per a la nostra ciutat i per a les nostres veïnes i els nostres veïns. Anem a poder oferir a moltes persones la possibilitat de trobar un lloc de treball, i de fer-ho en una empresa de Burjassot, en la seua ciutat. Teníem el compromís en el seu moment que així fora, i ara, per fi, i després de moltes inquietuds originades per la crisi, la realitat és palpable, l’hospital ja comença a prendre forma, i amb ell, també els llocs de treball que seran necessaris per al seu funcionament. Som positius, i sabem que moltes veïnes i veïns van a poder optar a treballar allí“.