L’alcalde de Burjassot felicita el nou alcalde de València i li sol·licita una reunió per a iniciar la col·laboració i el diàleg entre ambdues ciutats

15 juny 2015|Burjassot

El recentment reelegit alcalde de Burjassot, el socialista Rafa García, ha començat el seu mandat, tan sol l’endemà passat del Ple d’Investidura i constitució del nou Ajuntament, felicitant Joan Ribó Canut, el nou alcalde de València. Ho ha fet mitjançant una carta a l’atenció del nou alcalde que entrarà, per registre d’entrada, en l’Ajuntament de la capital.

En ella, García felicita el seu homòleg per la seua elecció, desitjant-li que “la legislatura que acaba de començar signifique, per a la ciutat, el canvi que tant necessiten les valencianes i els valencians. Una etapa il·lusionant per a l’esquerra davant una nova forma de fer política. Un nou temps que serà beneficiós per a la ciutadania de València i, també, per a la ciutadania dels municipis pròxims a la ciutat”.

L’alcalde de Burjassot ha puntualitzat el seu desig que aquesta carta servisca com a “punt de partida d’una nova relació entre l’Ajuntament de València i l’Ajuntament de Burjassot basada en el diàleg, la col·laboració i la lleialtat institucional entre dues administracions al servei de les persones”. I, a fi de començar aquest diàleg, el primer edil de Burjassot ha sol·licitat una reunió a Joan Ribó per abordar les qüestions que, “per proximitat geogràfica i vinculació històrica uneixen a Burjassot i València com són la conservació del Monument Nacional de Les Sitges, la planificació d’infraestructures, la protecció de l’horta o la connexió dels sistemes de préstecs de bicicletes”.