L’alcalde de Burjassot, Rafa García, comprova l’estat dels parcs infantils que seran millorats gràcies a una subvenció de 50.000€ de la Diputació de València

16 febrer 2015|Burjassot

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, va iniciar divendres passat 13 de febrer una nova campanya, “Parc a parc”, que li portarà a conèixer, de primera mà, l’estat de les zones infantils dels parcs del municipi, a revisar-les i a comprovar què necessitats tenen per dur a terme la seua millora, donant així el millor servei també als veïns més xicotets del municipi.

García comença les visites de les zones infantils de tot el municipi per a, posteriorment, elaborar un projecte de remodelació i procedir a la seua millora o canvi, la qual cosa siga necessària, després de la revisió també per part dels tècnics municipals. Les visites es van a estendre fins al mes de març per poder revisar de manera conscienciosa cada àrea infantil de Burjassot. La remodelació de les zones infantils serà possible gràcies a la subvenció de 50.000€ concedida per la Diputació de València per a aquest fi.

L’alcalde de Burjassot inicia aquesta campanya després de finalitzar el “Carrer a carrer” que li ha portat per tots els barris del municipi, al llarg d’aquests mesos, en els quals ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb els veïns de cada zona que li han fet arribar les seues preocupacions, desvetllaments, necessitats i queixes i que han mostrat també el seu suport a aquesta iniciativa en la qual han pogut parlar amb ell de manera directa en els seus propis barris.

No en va, el dia de la seua presa de possessió, García assenyalava que la seua preocupació i prioritat són els veïns i les veïnes de Burjassot i, bona prova d’açò, és el treball sense descans que està realitzant en els carrers del municipi, en les seues places, o comerços, i ara en els seus parcs, que cerca abans de res el seu benestar.