L’alcalde visita tots els col·legis públics de Burjassot el primer dia de curs i revisa les millores realitzades durant l’estiu

10 setembre 2015|Burjassot

Amb motxilles de colors, sabatilles noves, entrepans per a l’esmorzar, alguna que una altra llàgrima però, sobretot, amb molts somriures i molta il·lusió. Així han començat el curs, hui dijous (10-09-2015), els milers d’alumnes de Primària dels centres educatius de Burjassot. L’alcalde, Rafa García, no ha volgut perdre’s aquesta jornada tan especial, tant per a les criatures com per als docents i personal que hui rebien als menuts amb les aules i els braços oberts i alguna que altra sorpresa.

Així, des de les 9 h, l’alcalde ha visitat els cinc col·legis públics de Burjassot per aquest ordre: CEIP Villar Palasí, CEIP Sant Joan de Ribera (en el seu aulari d’Ausiàs March), CEIP Verge dels Desemparats, CEIP Fernando dels Ríos i CEIP Miguel Bordonau. Ho ha fet en companyia de l’edil responsable de Serveis Municipals, Manuel Lozano. En cadascun ells, tots dos han mantingut una conversa amb els directors dels centres, interessant-se pel desenvolupament del primer dies, així com pels treballs de manteniment i millora que la Brigada d’Obres Municipal ha dut a terme en les instal·lacions escolars públiques, durant l’estiu.

Mentre alumnat i professorat gaudien de les vacances, l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Brigada d’Obres, ha realitzat diverses intervencions. En el CEIP Fernando dels Ríos s’han realitzat treballs de poda de l’arbrat, així com treballs de manteniment d’obra de paleta en aules i en banys. En el CEIP Miguel Bordonau s’han condicionat els banys de la planta baixa i del primer pis i s’ha creat, a més, un bany adaptat. En el Col·legi Verge dels Desemparats s’ha millorat l’entrada a l’aulari i en el col·legi públic Villar Palasí s’han dut a terme millores en el menjador escolar.

El primer dia de curs ha transcorregut amb total normalitat en tots els centres escolars. Fins i tot en alguns, els xiquets han tingut una sorpresa en aquest primer dia. En el CEIP Miguel Bordonau, els professors han acabat aquesta primera jornada oferint una divertida batucada als alumnes, mentre que en el CEIP Fernando dels Ríos, tot el col·legi ha gaudit de l’actuació de la companyia Rodamons Teatre.