L’aparcament d’Ausiàs March es posa en funcionament amb 68 noves places

18 maig 2016|Burjassot

Des d’aquest matí (18-05-2016), els ciutadans i ciutadanes de Burjassot ja poden estacionar els seus vehicles en el nou aparcament situat en l’Avinguda Ausiàs March, al costat de l’estació de metro de Burjassot- Godella. La posada en funcionament d’aquest nou aparcament s’emmarca en el conjunt de projectes que està duent a terme l’Ajuntament de Burjassot, dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la Diputació de València.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor de Governació i diputat provincial, Emili Altur, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano, han supervisat l’obra finalitzada aquest matí, acompanyats de l’enginyer municipal, José Manuel Calpe i del president de la Federació d’Associacions de Veïns, Arsenio Moraga.

El nou aparcament té una capacitat aproximada de 68 places, havent-hi també places habilitades per a motocicletes i per a conductors amb discapacitat. Tant l’entrada com l’eixida, ja senyalitzades, a l’aparcament, es realitzarà des de la pròpia Avinguda Ausiàs March. Els conductors podran eixir i entrar de l’aparcament, tant per la pròpia entrada dels vehicles com per un altre accés, solament per a vianants i habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, situat en el carrer per als vianants, al costat de l’estació.

El nou aparcament contribuirà a descongestionar una zona del municipi fins ara limitada a l’hora d’estacionar, proveint als conductors de prop de setanta noves places. A més, el nou aparcament inclourà també un nou pipican.