L’aparcament de l’Estació de Burjassot-Godella ja llueix el seu nou grafit

3 novembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, continua millorant diferents espais urbans del municipi gràcies als artistes que estan creant vertaderes obres d’art a través de la tècnica del grafit.

En aquesta ocasió, és l’aparcament de l’estació de Burjassot-Godella el que està veient com la seua fisonomia està canviant amb un grafit espectacular en el qual, a més de diferents cotxes, molt d’acord amb l’entorn, es pot veure també una imatge molt treballada del Pati de les Sitges, concretament, una visió del pou, els embarronats, la façana de l’Ermita i la creu que està en el mig del Pati.

Un gran treball que està sorprenent no solament als veïns i les veïnes de la zona sinó també a totes les persones que es passen pel barri i que visiten el grafit. Com s’ha assenyalat, una vertadera obra d’art.

Aquest nou mural s’uneix als ja existents en el túnel del Camp del Cigronet, en el túnel que hi ha baix de les vies del metro en el carrer Bétera, en el túnel sota l’autovia CV-35, enfront del Parc La Granja i el de la plaça del carrer Isaac Peral.