Les animacions lectores de maig comencen a Burjassot amb la presentació del llibre infantil “Mi nombre es Telma” de Nerea López

30 abril 2024|Burjassot

Des de 03/05/2024 fins a 03/05/2024

Telma val

El mes de maig comença amb força a les Biblioteques Municipals de Burjassot que han preparat una variada programació d’animació lectora i de foment de la lectura oberta a tota la ciutadania.

La primera activitat serà el divendres 3 de maig a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil on rebran a Nerea López que presentarà la seua obra Mi nombre es Telma, un conte per a visibilitzar el Trastorn Específic del Llenguatge (TEL) de l’Editorial Gusanillo i il·lustrat per Noelia de Alda.

El llibre narra la història de Telma, una xiqueta que comença el col·le amb molta il·lusió, però no deixa de preocupar-lo una cosa, que els seus nous amics i amigues no l’entenguen quan parle, i no puga comunicar-se amb ells per a jugar i continuar aprenent en classe. No obstant això, Telma descobrirà que no sempre són necessàries les paraules per a poder comunicar-se.

Nerea López, va publicar el seu primer llibre infantil l’any passat. La idea d’este llibre és visibilitzar el trastorn específic del llenguatge des del punt de vista del seu protagonista, una xiqueta amb este trastorn en el seu primer dia de col·legi. L’autora és pedagoga i educadora infantil i compartix el seu dia a dia en xarxes des del seu perfil @turincondeinfantil.

Durant la presentació, Nerea que ensenyarà a les i els xiquets presents, al costat de les seues famílies, en què consistix el TEL. Explicarà als xiquets i les xiquetes mitjançant un panell l’existència de les cordes vocals; on estan, quin és el seu ús i com s’emet el so mitjançant elles. Llegirà el conte, i completarà l’activitat, amb una dinàmica participativa en la qual els i les participants realitzar