Les Biblioteques de Burjassot acomiaden febrer amb tres activitats de foment de la lectura

7 febrer 2020|Burjassot

Des de 26/02/2020 fins a 28/02/2020

el amante silencioso

L’última setmana del mes de febrer arribarà amb tres noves activitats d’animació lectora a Burjassot, organitzades per part de l’equip de les Biblioteques Municipals. Els dies 26, 27 i 28 de febrer la literatura, el foment de la lectura i els llibres seran els protagonistes indiscutibles de les activitats culturals.

El dimecres 26 de febrer, “L’arbre dels llibres” arribarà a la Biblioteca Infantil, a les 18.00 hores, en una activitat recomanada per a xiquetes a partir de 6 anys. En l’activitat, es posarà l’accent en el foment de l’hàbit lector des de menuts i es crearà també un marca pàgines.

Un dia més tard, el dijous 27 de febrer, la planta baixa de la Casa de Cultura acollirà, de 17.00 a 19.00 hores, el Mercat del Bescanvi de Llibres que, com cada últim dijous del mes arriba a la programació de les Biblioteques Municipals. Després de realitzar 180 intercanvis el mes de gener, aquesta activitat continua sent una de les més demandades per part dels usuaris i usuàries de la Casa de Cultura.

Per a finalitzar la setmana i el mes d’activitats, el divendres 28 de febrer a les 19.00 hores, tindrà lloc la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults, la qual estarà dedicada al llibre “El amante silencioso”, una novel·la de Clara Sánchez.