Les Biblioteques Municipals celebren el Dia de la Pau amb una compromesa activitat d’Animació Lectora

15 setembre 2022|Burjassot

Des de 21/09/2022 fins a 21/09/2022

El pròxim 21 de setembre se celebra el Dia Internacional de la Pau, una data marcada en el calendari de tot el món que se sustenta en l’article 3 de la Declaració Universal dels Drets Humans, on s’assenyala que “tots els individus tenen dret a la vida, la llibertat i la pau en el món”.

Amb motiu d’aquesta efemèride, l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot ha programat una nova activitat gratuïta d’Animació Lectora, la qual tindrà lloc el mateix 21 de setembre a les 18.00 hores, a la Biblioteca Infantil. Una activitat que s’emmarca també dins dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) i que arriba amb el títol “Llegint construïm un món millor”.

L’activitat començarà amb una sessió de lectura en veu alta dels llibres “Diferents però iguals” i “Carla. Tots som diferents”, centrant-se així en el lema enguany que és “Posa fi al racisme. Construeix la pau”. Una vegada finalitzada la primera part, es’abordarà l’explicació de valors com el respecte per la vida, les diverses maneres de pensar, les diferents cultures…Totes i tots els participants podran donar la seua opinió i, entre tots, es posaran en comú cadascuna de les impressions.

Per a finalitzar l’animació, amb la reflexió també sobre l’ODS 16, es realitzarà un taller artístic de papiroflexia.