Les Biblioteques Municipals celebren el Nadal sortejant lots de llibres

14 desembre 2020|Burjassot

Sorteo Navidad Bibliotecas Municipales

Què seria el Nadal sense que el Pare Noel o els Reis Mags deixen baix l’arbre un llibre per a xiquets i majors? Aventures, il·lusió, fantasia…tot té cabuda quan es comença una bona lectura.

Coneixedor de la importància de la lectura i de tot el que aporta als lectors és l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot que, per a posar el seu granet d’arena al fet que els Nadals siguen molt lectors, proposa a la ciutadania un nou concurs amb un premi molt encertat: un lot de llibres.

Així, tant la Biblioteca d’Adults com la Biblioteca Infantil sortejaran diferents lots de llibres des de les xarxes de cultura de l’Ajuntament de Burjassot: en Instagram, CultBurjassot, i en Facebook, Casa Cultura Ajuntament Burjassot. Participar en els sortejos és molt fàcil: només cal seguir a les esmentades pàgines, almenys en una d’elles a través de la qual es participarà, etiquetar a dues persones a qui els agrade llegir i comptar quin és el llibre que s’ha demanat al Pare Noel o als Reis.

El 21 de desembre a les 23.59 hores es tancaran les participacions i, un dia més tard, el dimarts 22 de desembre, es coneixeran els guanyadors. En total, es sortejaran quatre lots de llibres, un per al públic infantil i un altre per al públic adult en Instagram i el mateix en Facebook.