Les Biblioteques Municipals comencen l’any amb noves animacions lectores

16 gener 2023|Burjassot

Des de 25/01/2023 fins a 27/01/2023

Día escolar Paz

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot arranca l’any amb noves animacions lectores en les quals el foment de l’hàbit lector serà l’objectiu fonamental en cadascuna d’elles, pensades tant per a públic infantil com adult.

La primera de les animacions arriba a la Biblioteca Infantil el dimarts 17 de gener a les 18.00 hores i animarà i ensenyara els seus xicotets participants a conéixer els llibres d’aquest servei municipal, quin és el funcionament del mateix i quines són les normes que s’han de complir en tota Biblioteca. Amb això, les i els participants en l’activitat seran “Bibliotecaris per un dia”.

La segona de les accions de foment de la lectura arribarà, també a la Biblioteca Infantil, el dimecres 25 de gener a les 18.00 hores, dia en què es commemorarà el Dia escolar de la No Violència i la Pau, una activitat en la qual també es tindran en compte els ODS, concretament el 16, que defensa la “pau, justícia i institucions sòlides”.

La tècnica de l’activitat reunirà les i els participants en la catifa de les històries on realitzarà la presentació de l’activitat i obrirà un debat. Seguidament es projectarà un breu vídeo on coneixeran qui va ser Mahatma Gandhi. En la segona part de l’activitat es realitzarà un taller en el qual es crearà un gran mural treballant en equip.

Un dia més tard, el dijous 26 de gener, torna el Mercat del Bescanvi a l’hall de la Casa de Cultura de 17.00 a 19.00 hores. Es donarà l’oportunitat de canviar llibres que s’han llegit per nous que es vulguen descobrir.

I, per a finalitzar el mes, tornen també les sessions del Club de Lectura que aquest mes estarà dedicat, el divendres 27 de gener a partir de les 19.00 hores, a Sejal Badani i el seu llibre El secreto de la contadora de historias.