Les Biblioteques Municipals proposen un taller de ‘Booktuber’ per a joves de 12 a 16 anys

14 abril 2023|Burjassot

Des de 20/04/2023 fins a 20/04/2023

Si tens entre 12 i 16 anys, les Biblioteques Municipals de Burjassot et conviden a participar en un nou taller programat dins de les seues activitats d’animació i foment de la lectura. Es tracta del taller “Converteix-te en Booktuber” que tindrà lloc, a l’aula d’informàtica de la Casa de Culturadijous que ve 20 d’abril, de 18.00 a 20.00 hores i per al qual és necessari inscriure’s.

Aquest taller es desenvolupa al costat de la Fundació Musol, dins del programa Biblioteques Sostenibles, que té com a objectiu contribuir a l’enfortiment d’una societat compromesa amb els valors de l’Agenda 2030 i els ODS i integrar l’Agenda 2030 i els ODS a les biblioteques públiques de la Comunitat Valenciana.

En el taller de Booktubers, les persones participants aprendran com fer-se booktuber, els skills del bon booktuber, i després el posaran en pràctica a través d’una plataforma en línia, dissenyant la seua pròpia marca, estil i continguts. Aprendran els materials necessaris per a l’enregistrament, i els millors programes de disseny i edició de vídeos.

Per a poder participar en el taller, totalment gratuït, és necessari inscriure’s ja que té aforament limitat. Les inscripcions poden realitzar-se PUNXANT ACÍ.