Les Biblioteques Municipals proposen que la ciutadania faça recomanacions literàries pel Dia del Llibre

22 abril 2020|Burjassot

día del libro ok

Al llarg d’aquests dies de confinament, molts lectors i lectores estaran descobrint nous llibres, històries i autors que els estan fent molt més suportable la seua estada a casa. I, és que, cal no oblidar que un llibre és un gran tresor que porta al lector a imaginar, crear i viure històries que li fan conéixer nous llocs, nous personatges i, també, noves vides.

Bé ho saben des de l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot que proposa una nova activitat literària per a celebrar el Dia del Llibre, el pròxim 23 d’abril. D’una banda, comptant amb la participació de xiquets i majors, tots usuaris i usuàries de les Biblioteques Municipals, s’ha elaborat un VÍDEO molt divertit i emotiu en el qual es donen interessants recomanacions literàries.

A més, el que volen des de les Biblioteques, és que siga tot el municipi el que recomane una lectura per a, entre tots, crear un àlbum digital de recomanacions literàries. Així, animen que els lectors realitzen una recomanació d’un llibre, de qualsevol gènere o matèria i llançar el repte a una altra persona per a crear recomanacions en cadena.

Les recomanacions es poden pujar a Facebook o a Twitter, amb la portada del llibre, un breu comentari o un vídeo, amb l’etiqueta #DíaDelLibroBurjassot i amb les mencions @Ayto_Burjassot i @Cult_burjassot. A més, es pot compartir també en el Facebook de la Casa de Cultura. Les recomanacions poden realitzar-se fins al 30 d’abril.

Només queda que les veïnes i els veïns de Burjassot s’animen a participar en aquesta gran iniciativa posada en marxa per les Biblioteques Municipals, les quals estan desitjant elaborar aqueix gran àlbum digital creat pels lectors i lectores municipals. Un àlbum amb el qual es descobriran, amb total seguretat, moltes bones lectures per a totes les edats.