Les burjassoteres Laura Escamilla López i Nayra Sanz Barrés participen aquest cap de setmana en la Danone Nations Cup

30 maig 2019|Burjassot

Danone Cup

El futbol és el protagonista del cap de setmana i, en aquesta ocasió, d’una competició a nivell nacional de la qual seran protagonistes dos joves futbolistes de Burjassot, Laura Escamilla López i Nayra Sanz Barrés que, jugant amb el Llevant UD participaran en la Final Nacional de la Danone Nations Cup. La competició tindrà lloc a la Ciutat Esportiva del València CF, a Paterna, els dies 1 i 2 de juny.

Les dues joves de Burjassot estan il·lusionades i molt contentes de poder participar en la competició i, si aconsegueixen alçar-se amb el triomf en aquesta, podran disputar la Final Mundial, a l’octubre, a Barcelona.

En la competició d’aquest cap de setmana, el torneig aleví més gran del món, participaran més de 300 joves distribuïts en 20 equips, 12 masculins i 8 femenins. I, entre tots els participants, les burjassoteres Laura i Nayra que,  ho donaran tot en el camp per a aconseguir la victòria final.

La Danone Nations Cup és la major competició de futbol aleví que actualment se celebra en el món. Els seus valors fonamentals són la companyonia, el respecte, el joc net i l’esforç i en la mateixa es compta amb la participació, cada any, de més de dos milions de xiquets i xiquetes d’entre 10 i 12 anys.