Els carrers de Burjassot es desinfecten cada dia amb 120 litres de lleixiu i 60 litres de bactericides

24 març 2020|Burjassot

Burjassot està fent un reforç en matèria de neteja en tots els seus barris des de la setmana passada. La situació d’alerta sanitària que s’està vivint en tot el país ha fet que l’Ajuntament de Burjassot haja ampliat les seues accions en matèria de neteja i desinfecció als seus carrers.

Així, els serveis de neteja estan al carrer de manera diària i, a més, s’està reforçant la presència de les cubes, algunes d’elles amb capacitat de 16.000 litres d’aigua, per a garantir l’aigualeig tant mecànic com manual de les diferents zones del municipi. Un aigualeig al qual s’uneix també l’acció de la hidronetejadora i l’aplicació manual de productes.

Cada dia són 120 litres de lleixiu i 60 litres de bactericides els que s’utilitzen per part dels equips de neteja per a mantindre els barris nets. A més dels carrers, s’està fent també desinfecció de les zones en les quals estan situats els contenidors en tot el municipi i dels accessos als centres municipals, grans supermercats i botigues d’alimentació, farmàcies i els comerços que mantenen obertes les seues portes per ser productes de primera necessitat.

De manera diària, està treballant la cuba de 8.000 litres d’aigua, que s’ompli tres vegades al dia, i la hidronetejadora, amb capacitat de 800 litres, recarregant-se d’aigua, tres vegades per dia. A aquestes dos ferramentes de neteja s’uneix el reforç, com s’ha indicat, de la cuba de 16.000 litres la qual ix, en dies alterns, per a reforçar el treball que ja estan realitzant les ferramentes mencionades.

Aquestes tasques s’estan realitzant de manera coordinada entre FCC, responsable de la contracta de neteja del municipi, i la Brigada Municipal d’Obres, el personal de la qual també està duent a terme treballs de neteja de manera activa.