Les clíniques veterinàries locals ofereixen importants descomptes en diferents tractaments

23 abril 2019|Burjassot

veterinario

La totalitat de les clíniques veterinàries de Burjassot, treballant al costat de la regidoria de Benestar Animal, que dirigeix Olga Camps, han posat en marxa una campanya orientada al fet que la ciutadania que conviu amb mascotes, es puga beneficiar d’importants descomptes en diferents tractaments per a la salut i el benestar dels seus animals.

Així, per a la detecció de dues malalties greus en gossos i gats com són la Leishmània i la leucèmia, les clíniques oferiran un descompte del 15% sobre el preu del tractament, durant els mesos d’execució d’aquesta campanya, que són desembre i gener (2019/2020). En el cas de la implantació de xip, emissió de passaport i vacuna contra la ràbia, les tres accions es poden efectuar durant tot l’any i el descompte aplicable serà del 25%. El procés d’esterilització, tant com per a gossos/as i gats/as, tindrà un descompte del 25%, durant els mesos de campanya, que són gener, febrer, novembre i desembre. Un altre tractament del qual també es poden beneficiar els ciutadans i ciutadanes és la desparasitació, durant els mesos d’abril, maig i juny, també amb un descompte del 25%. Finalment, la neteja dental, tant per a gossos com per a gats, durant els mesos de juliol, agost i setembre, també tindran un descompte del 25%.

Les clíniques veterinàries han fet així un notable esforç, tant com per a rebaixar les seues tarifes habituals, en benefici de la ciutadania, com per a conjuminar i uniformitzar les diferents campanyes durant els mateixos mesos de l’any. Per part seua, des de la regidoria de Benestar Animal, es va impulsar aquesta campanya a través de tots els mitjans de comunicació municipals, de manera que la informació d’aquesta campanya arribe al major nombre de veïns i veïnes del municipi.

Cal destacar que els descomptes no són acumulables i que, per a poder beneficiar-se d’ells, els propietaris han de censar prèviament a la seua mascota a l’Ajuntament de Burjassot, una acció en la qual també col·laboren les veterinàries desinteressadament. A més, en el cas de la detecció de la leishmània/leucèmia, l’esterilització, la desparasitació i el tractament dental, les mascotes han d’estar prèviament registrades en RIVIA (Registre Informàtic Valencià d’Identificació Animal). Totes les campanyes estan disponibles en cadascuna de les clíniques veterinàries de Burjassot, però els ciutadans i ciutadanes de Burjassot hauran d’acollir-se a elles durant els mesos en què les mateixes estiguen actives.

Per a la regidora Olga Camps, “aquesta campanya era de vital importància i, encara que ha costat, em sent orgullosa d’haver-la tret davant de la mà de totes i cadascuna de les clíniques veterinàries del nostre municipi. Des de Benestar Animal, som conscients que els tractaments veterinaris i, entre ells, proves per a la detecció de malalties o intervencions com l’esterilització, tenen un cost elevat per a les butxaques dels propietaris. Però al mateix temps són accions necessàries per al benestar i la preservació de la salut dels nostres animals. Per això, des de l’Ajuntament i des del sector professional veterinari de la localitat hem llançat aquesta campanya amb la qual, en part, alleugem el desemborsament econòmic dels ciutadans”. La responsable de Benestar Animal ha volgut agrair especialment “la implicació absoluta de les clíniques veterinàries i dels seus professionals en el benestar animal, no solament en el dels animals que tenen la sort de tindre amo i casa sinó també en el d’aquells que viuen al carrer o que són abandonats i que estan a càrrec de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) amb qui col·labora al llarg de l’any”.