‘Las cosas sencillas’, ‘Godzilla i Kong’ i ‘La Familia Benetón’ protagonitzen la cartellera del cinema Tívoli, del 19 al 21 d’abril

16 abril 2024|Burjassot

Des de 19/04/2024 fins a 21/04/2024

El cinema Tívoli de Burjassot seguix endavant amb la cartellera d’abril i, per al cap de setmana del 19 al 21 d’abril, proposa als espectadors i espectadores tres pel·lícules que combinen humor, comèdia i ciència-ficció: Las cosas sencillas, Godzilla y Kong: el nuevo imperio i la reposició de La Familia Benetón. Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli o, en la taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

Un dels plats forts de la ficció cinematogràfica d’abril que aterra el pròxim cap de setmana a Burjassot és Godzilla y Kong: el nuevo imperio, el nou lliurament de la franquícia, la direcció de la qual torna a assumir Adam Wingard i que va camí de convertir-se en una de les estrenes més taquilleres del 2024. En esta nova i monstruosa aventura, el totpoderós Kong i el temible Godzilla s’enfrontaran a una colossal amenaça desconeguda, amagada dins del nostre món. La nova pel·lícula aprofundirà en les històries d’estos dos titans, en els seus orígens i en els misteris d’Illa Calavera. Godzilla i Kong: el nou imperi tindrà les seues projeccions el divendres 19 i el dissabte 20, a les 22.30 h i també el diumenge 21 d’abril, a les 19.30 h.

En un pla molt diferent de l’univers de Godzilla i Kong, també arriba al Tívoli, este cap de setmana, la pel·lícula francesa Las cosas sencillas, que es projectarà el divendres 19, a les 19.45 h i el dissabte 20 d’abril, a les 19.30 h. Eric Besnard firma este amable film que presenta a Vincent (Lambert Wilson) un famós empresari que triomfa en tot. Un dia, una avaria del seu cotxe en una carretera de muntanya poc freqüentada interromp un dels seus viatges. Per sort, Pierre (Grégory Gadebois) arriba en la seua moto i rescata a Vincent de la seua complicada situació. No obstant això, l’arrogant accidentat no sembla caure-li bé a Pierre. A contracor, es veu obligat a cuidar un poc de Vincent. El canvi d’aires sembla asseure-li bé i decideix que la seua estada en eixe llunyà paratge ha de prolongar-se, encara que per a això haja de fer-se preguntes bastant incòmodes sobre la seua pròpia vida.

Finalment, la cartellera del Tívoli per al cap de setmana es completarà amb la reposició de la comèdia espanyola La Familia Benetón, les projeccions de la qual seran el divendres 20 i el dissabte 21 d’abril, a les 17 h.