Les divulgadores i activistes feministes Carla Galeote, Júlia Salander i Sindy Takanashi arriben a Burjassotm, dins de la programació del 8M

26 febrer 2024|Burjassot

Des de 03/03/2024 fins a 03/03/2024

La vesprada del 3 de març serà reivindicativa a Burjassot. Les activistes feministes Sindy Takanashi, Carla Galeote i Júlia Salander visitaran Burjassot per a participar en la programació que la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per Yolanda Andrés, ha preparat per a commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones.

Oberta a tots els públics, la cita amb estes creadores serà el diumenge 3 de març, a les 17.30 hores, en el Centre Cultural Tívoli, on les tres protagonitzaran el xou pòdcast “Contra les violències masclistes en internet”, una xarrada debat en la qual, a través de les veus de les participants, s’anirà veient “a quin tipus de violència les dones estan contínuament sotmeses i alhora invisibilitzen perquè estan normalitzades, entre adults i joves, així com diferents tipus de control, i manipulació que viuen, a diari”, tal com han assenyalat.

Sindy Takanashi és una creadora de contingut i influencer que, segons ella mateixa, es dedica a divulgar sobre feminisme. Per part seua, Carla Galeote és creadora de contingut, comunicadora i activista feminista. Graduada en Dret per la Universitat de Lleida, Galeote és una de les veus joves del moviment feminista espanyol, la qual compta amb centenars de milers de seguidors en les seues xarxes socials. Finalment, Júlia Salander, és politòloga, analista de dades i activista digital feminista, graduada en Ciències Polítiques en la Universitat de Barcelona.

Un dia més tard, el dilluns 4 de març, Sindy Takanashi tornarà al Tívoli per a participar en una xarrada- col·loqui dedicada a l’alumnat dels IES de Burjassot en la qual es comptarà també amb la participació de Danny Ribeiro.