Les entitats comercials de Burjassot es reuneixen amb la regidora de Comerç, Rosa Coca

9 abril 2021|Burjassot

REUNIÓN COMERCIO- 8-04-2021

Telemàticament, complint amb les recomanacions sanitàries, la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, Rosa Coca, s’ha reunit amb l’Associació de Comerç i Servicis del municipi; amb AHORA Burjassot, l’associació d’hostalers; amb Codemer, l’associació de comerciants del Mercat Municipal l’Almara i amb Empresaris de Burjassot.

L’objectiu de la reunió, que s’emmarca dins dels contactes que de manera periòdica té la regidora amb totes les associacions comercials del municipi, ha sigut avaluar com s’han desenvolupat la campanya de les Ajudes Parèntesi, i a la mateixa vegada, marcar les línies d’actuació de cara als pròxims mesos.

A més de donar compte de la primera fase, la regidora també ha informat de la posada en marxa de la segona fase de les Ajudes Parèntesi, de la qual s’anirà donant totes les dades de manera puntual als comerços, segons vagen perfilant-se.

D’igual manera, s’han marcat ja diferents accions que es desenvoluparan en els pròxims mesos sempre amb l’objectiu de fomentar les compres en el comerç local de Burjassot en el qual es poden trobar tot tipus de productes de qualitat i amb una atenció personalitzada i de proximitat.