Les Escoles Esportives Municipals de Burjassot celebren la fi de curs amb una vesprada de jocs en el Poliesportiu

13 juny 2019|Burjassot

Des de 21/06/2019 fins a 21/06/2019

Final Escuela Deportivas

Les Escoles Esportives Municipals de Burjassot celebraran el seua final de curs amb una vesprada de diversió i jocs pensada per a tota la família que se celebrarà el divendres 21 de juny en el Poliesportiu, a partir de les 17 hores.

A càrrec del Grup A Riure, la regidoria d’Esports ho té tot preparat perquè el Poliesportiu es convertisca en un poblat Indi en el qual hi haurà tir amb arc, parets musicals per als més menuts, tallers i una gran yincana de la qual podran gaudir tots els presents.

A més, hi haurà berenar saludable per a tots els xiquets i les xiquetes que es passen pel Poliesportiu i que, a més de participar en les activitats previstes, tinguen ganes de berenar.

Aquest és el punt i final dels curs 2018/19 per a les Escoles Esportives Municipals de Burjassot que, un any més, han oferit una gran varietat d’opcions esportives, a preus molt assequibles, tant a xiquets i xiquetes, com a joves i adults. Des de la regidoria d’Esports ja s’està treballant en el nou curs 2019/20 i en breu es donaran a conéixer les dates de matrícula de les diferents disciplines esportives.