Les Escoles Esportives Municipals inicien el curs 2022/23 amb més de 1.700 persones matriculades

10 octubre 2022|Burjassot

Escuelas Deportivas Municipales

Amb l’inici de l’octubre, han començat també els diferents cursos que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, ha oferit a la ciutadania dins del programa d’Escoles Esportives Municipals.

El Consistori burjassoter han oferit un ampli ventall de cursos per a totes les edats, des dels més xicotets de la casa fins als més majors, amb la novetat del curs de ball per a aquests últims, que ha suposat que més de 1.700 persones s’hagen matriculat en les diferents disciplines. D’aquesta xifra de matriculats, 1.634 persones són veïnes i veïns de Burjassot i 153 ho són d’altres municipis.

En franges d’edat, les xiquetes i els xiquets fins a 14 anys són els que més han copat els cursos oferits, amb 736 matriculats. Els segueixen les persones amb edats compreses entre els 30 als 64 anys, amb 542 matrícules i els majors de 65 anys amb 403.

Quant a les modalitats esportives preferides pels burjassoters i burjassoteres, pilates i zumba són les que major número d’alumnat concentren en els cursos d’adults mentre que, per als xiquets i les xiquetes el futbol sala, l’atletisme o el tennis són els que compten amb més matrícules.