Les Falles de Burjassot presenten als seus màxims representants del 2019 en el Tívoli al gener i al febrer

7 gener 2019|Burjassot

Des de 12/01/2019 fins a 12/01/2019

Ofrenda Fallas 2018

Comença el mes de gener i, amb ell, el Centre Cultural Tívoli obri les seues portes a les presentacions de dotze de les comissions falleres del municipi. Cal recordar que la Falla de la Plaça del Pouet va fer la seua presentació el mes de setembre passat de manera tradicional en la plaça que li dóna nom.

Els fallers de la comissió de la Falla Mariano Benlliure seran els primers a pujar-se a l’escenari del Tívoli el dissabte 12 de gener a partir de les 15.30 hores, passant el testimoni, en horari de nit, sobre les 21.30 hores, a la comissió de la Falla Fermín Galán. El 19 de gener el torn serà per als fallers de la Falla Mendizábal, en horari de vesprada, i de la Falla Espartero, en horari de nit.

L’últim dissabte del mes de gener, el dia 26, es pujaran a l’escenari del Tívoli els representants de la Falla Cristóbal Sorní, a partir de les 15.30 hores. Per la seua banda, la comissió de la Falla Llibertat celebrarà la seua presentació, a les 21.30 hores, però en les Escoles San José- Jesuitas (front a Hipercor) debut al gran volum de fallers i falleres que tenen en la falla.

Entrats ja en el mes de febrer, les Falles Nàquera i Pi i Margall seran les primeres a realitzar les seues presentacions el dissabte 2 de febrer, en horari de vesprada i nit respectivament i, el dissabte 9 de febrer, el torn serà per a les comissions de Domingo Orozco, en horari de vesprada, i Isaac Peral, ja a la nit. El fermall final a les presentacions falleres del 2018 es posarà el dissabte 16 de febrer amb les presentacions de les Falles Maria Ros i Mestre Lope.

Una vegada presentades totes les comissions, el dissabte 23 de febrer, també en el Tívoli a partir de les 18 hores, tindrà lloc l’Exaltació de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils del 2019.