Les guanyadores del X Concurs de Narrativa Breu Isabel de Villena reben el seu premi

11 juny 2021|Burjassot

Ganadoras Certamen Narrativa Espai Dona

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha albergat el lliurament dels premis del X Concurs de narrativa breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena, certamen literari que anualment convoca Espai Dona, el servei d’atenció integral a les dones dependent de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix directament l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

Així, l’alcalde, juntament amb la regidora de l’àrea de Benestar Social, Yolanda Andrés i la regidora de Serveis Socials, Isabel Mora, han entregat els premis a les guanyadores de les tres categories. En categoria infantil, la guanyadora ha sigut Nuria Garrido, pel seu relat “La mujer”. En categoria juvenil, el premi ha sigut per a “La ventafocs del segle XXI”, relat escrit per Lucía Barragán Pellegrinelli mentre que, en categoria adulta, Sonia Mele ha resultat la guanyadora pel seu relat, “Una ley injusta”.

El Jurat del certamen ha estat compost per Dora García, educadora social i activista feminista en diferents organitzacions, com a presidenta; María Fontana, mestra de Primària de Burjassot, especialitat Filologia i Alberto Orero, professor de Primària i Secundària de Burjassot, especialitat Llengua i Valencià. Els membres del Jurat van dictar el seu veredicte després d’analitzar i deliberar sobre els 17 relats a concurs.