Les instal·lacions esportives de Burjassot han sigut llogades 12.895 vegades durant l’any 2018

30 abril 2019|Burjassot

alquiler pistas deportivas

L’esport a Burjassot continua tenint molt bona salut i no solament pels grans esportistes que, setmana rere setmana, porten ben alt el nom del municipi en les diferents competicions en les quals participen. La té també gràcies als centenars de veïnes i veïns que, cada dia, lloguen alguna de les pistes esportives de Burjassot per a practicar el seu esport favorit.

Així, durant el 2018, les pistes esportives municipals van ser llogades en 12.895 ocasions. En el cas de les pistes de lloguer del Poliesportiu, es van prestar en 10.028 ocasions, seguida dels 2.722 lloguers del Pavelló Cobert i els 145 de les pistes del Poliesportiu de les 613 Vivendes.

El lloguer de les pistes es fa de manera ràpida i sense necessitat de desplaçaments des de l’any 2017 quan l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea d’esports, dirigida pel regidor Manuel Pérez Menero, posava en marxa la reserva de les pistes de manera telemàtica, a través de la web municipal, www.burjassot.org, facilitant encara més el lloguer de les mateixes als seus usuaris ja que poden realitzar-lo des de les seues pròpies cases.