La novel·la “Magdalenas sin azúcar”, de Paco Arenas, es presenta en la Casa de Cultura

8 maig 2018|Burjassot

Des de 18/05/2018 fins a 18/05/2018

magdalenas sin azúcar

En la recta final de les activitats d’animació lectora del mes de maig, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot, ha programat la presentació d’una nova publicació literària per al divendres 18 de maig, a les 19 hores, en la Casa de Cultura. Presentació que donarà l’oportunitat, als participants, d’interactuar amb l’autor, conéixer els secrets del llibre i saber, de primera mà, tot allò que ha suposat la seua creació.

“Magdalenas sin azúcar”, de Paco Arenas, de Letrame Grup Editorial és la publicació que es presentarà i que, a més, comptarà també amb la presència dels escriptors Mª Nieves Michavila i Antonio Andújar, que no han volgut deixar passar l’oportunitat d’acompanyar a Paco en un dia tan especial.

Prologat pel professor Jaime Flores, “Magdalenas sin azúcar”, és un llibre de ficció històrica, una metàfora sobre la llibertat i l’amor en totes les seues formes, condensant-se aquesta metàfora tant en el títol com en la pregunta amb la qual s’inicia i culmina la història, “Qui portarà flors als morts de Juncos si estan sota les aigües del pantà?Amb aquesta novel·la, quarta de l’autor, ha participat en el Premi Primavera i en el Premi Ateneu de Sevilla.

Paco Arenas (Francisco Martínez López), començava la seua carrera literària molt jove, participant en el Premi Nadal als 26 anys, sent la seua novel·la seleccionada, però no publicada. “Los manuscritos de Teresa Panza”, “Caricias rotas” i “Pisando barro, soñando palabras”, en aquest últim cas des del món poètic, o diferents adaptacions de clàssics com La Celestina, conformen la seua creació literària, entre altres títols.

Paco s’ha alçat amb dos premis literaris: el segon Premi de Relats contra la Violència Masclista Ajuntament de Terrassa 2014, amb l’obra “Aurora cierra los ojos”, i, també, el segon Premi Burjassot Republicana- Univertistat Popular de Burjassot amb la seua obra, “Vicentica”, en 2016.