Les millors tapes es donen cita a Burjassot en la XVI Ruta de la Tapa

27 febrer 2018|Burjassot

Des de 09/03/2018 fins a 10/03/2018

A5 ruta de la tapa XVI 2-2018

Amb l’objectiu que les veïnes i els veïns de Burjassot seguisquen coneixent la gran riquesa gastronòmica que ofereixen els establiments hostalers del municipi, arriba a Burjassot la XVI Ruta de la Tapa. Un esdeveniment gastronòmic que arriba de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i d’AHORA Burjassot (Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot).

En aquesta ocasió, són 15 els establiments hostalers que oferiran les seues millors tapes els dies 9 i 10 de març. Tapes que, acompanyades d’una beguda, es podran degustar per tan sols euros. A més, i com és habitual, gaudir d’aquesta ruta tan deliciosa té premi ja que, les persones que emplenen les cartilles que els facilitaran els establiment, amb dos segells de cada zona en la qual es divideix la ruta, podran optar a guanyar una dels tres sopars, per valor de 50 euros, que se sortejaran el 14 de març a les 12 hores en l’Ajuntament de Burjassot. 

Cada vegada que es deguste una de les tapes preparades per a aquesta gran nit, els establiments posaran un encuny en la cartilla per a, una vegada emplena la mateixa, com s’ha assenyalat amb dos segells de cada zona, dipositar-la en l’urna que estarà situada en el Consistori.

No hi ha excusa per a gaudir de la XVI Ruta de la Tapa de Burjassot, degustant les opcions culinàries més saboroses del municipi.