Les noves aventures del conill Peter Rabbit arriben a la Terrassa d’Estiu

19 juliol 2021|Burjassot

Des de 21/07/2021 fins a 22/07/2021

Peter Rabbit 2

A la carrera, de sorpresa i sorpresa i ferit per la fama. Amb aqueixes traces aterra aquesta setmana , a la Terrassa d’Estiu de Burjassot, el més famós dels conills animats, Peter Rabbit, que ha tornat amb una nova aventura, ja en cinemes. Així, Peter Rabbit 2: a la fuga, comèdia d’acció real i ideal per a gaudir en família tindrà les seues projeccions, a l’Auditori de la Casa de Cultura, el dimecres 21 i el dijous 22, a les 22:15h.

En la nova pel·lícula, l’acció arranca amb Bea i Thomas (Domhnall Gleeson i Rose Byrne), els protagonistes de carn i os, convertits en matrimoni, després de tot el que van viure en el film anterior de 2018. Gràcies a l’habilitat de Bea per a dibuixar, els seus llibres s’han convertit en objecte de desig per part del responsable d’una gran editorial. I quan aquest li proposa que convertisca als seus amics animals en protagonistes de best sellers, a ella li assaltaran els dubtes perquè això significa renunciar a la seua llibertat com a creadora. Al mateix temps, el conill Peter es trobarà amb Barnabás, un conill al qual coneix en una visita a la gran ciutat i que li animarà a traure partit a la seua vena més disbauxada. Però, conforme avança la seua relació amb aquest “nou amic”, Peter anirà deixant de costat als seus inseparables amics del camp.

Quant al doblatge a l’espanyol, Dani Rovira, és qui està darrere de la veu de Peter, mentre que Leo Harlem es fa càrrec de Barnabás. Per part seua, Silvia Abril i Belén Cuesta fan el doblatge a Patufeta i Pelussa, les germanes de Peter. Destaquen els efectes especials de la pel·lícula dirigida per Will Gluck així com el ritme trepidant que aconsegueix mantindre en la cadira als més menuts durant els 90 minuts que dura la cinta. Transversals a l’acció principal en la qual interactuen animals creats per ordinador amb actors de carn i os en entorns reals, discorren missatges com el perill de deixar-se portar per la fama, l’egoisme, el poder de l’amistat o com la voluntat individual és capaç de tot.

Les entrades per a gaudir de les estrenes de la Terrassa d’Estiu, a un preu únic de quatre euros, i es podran adquirir telemàticament en CINE TÍVOLI. La taquilla de l’Auditori obri aproximadament una hora abans de l’inici de les projeccions. La fugida de Peter Rabbit donarà pas, per a alegria de tots els seguidors de la factoria Marvel a Viuda negra, amb sessions el divendres 23, el dissabte 24 i el diumenge 25 de juliol, a les 22:15h.