Les noves llegendes de Space Jam obrin la cartellera d’agost a la Terrassa d’Estiu

28 juliol 2021|Burjassot

Des de 04/08/2021 fins a 05/08/2021

Space Jam 4 y 5 de agosto 2021

L’inici del mes d’agost a la Terrassa d’Estiu de Burjassot arriba marcat pel retorn dels eterns Looney Tunes agafats de la mà, aquesta vegada, de l’enorme LeBron James amb “Space Jam: nuevas leyendas”. El remake de la mítica producció e la Warner Bross que, en 1996, va unir a dos mites de la cultura popular com el bàsquet i l’icònic Michael Jordan i els clàssics dibuixos animats de la Warner, torna ara a les pantalles de tot el món amb el ganxo de la nova estrela de la NBA, Lebron James. A Burjassot, “Space Jam: nuevas leyendas” tindrà les seues projeccions el dimecres 4 i el dijous 5 d’agost, a les 22.15 h.

En aquesta segona part, la super estrela LeBron James queda atrapat al costat del seu fill Dom en un estrany lloc, un espai digital d’una força totpoderosa i malvada coneguda com A.I. Per a tornar a casa i posar fora de perill al seu fill, el jugador de bàsquet haurà d’unir forces amb Bugs Bunny, Lola Bunny i la resta de personatges dels Looney Tunes per a enfrontar-se, com no en un partit de bàsquet, als campions digitalitzats per a.I.

Les entrades per a gaudir de les estrenes de la Terrassa d’Estiu, a un preu únic de quatre euros, i es poden adquirir, telemàticament, en CINE TÍVOLI. La taquilla de l’Auditori obri aproximadament una hora abans de l’inici de les projeccions.

Després de les aventures d’Space Jam, la Terrassa d’Estiu s’endinsarà en el mes d’agost amb la pel·lícula “Jungle Cruise” (del 6 al 8 d’aagost), una frenètica aventura basada en l’atracció del mateix nom del parc temàtic de Disney.