Les noves tecnologies, protagonistes de l’XI Setmana Cultural de la Falla Nàquera-Lauri Volpi

19 octubre 2017|Burjassot

Semana Cultural Falla Lauri Volpi

 

Des de la seua Delegació de Cultura, la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot ja ho té tot preparat per a celebrar la seua XI Setmana Cultural. Uns dies de gran activitat que comptaran amb xerrades, exposicions, diversió…i tot el relacionat amb el món de les noves tecnologies, tema principal de la setmana que es desenvoluparà del 20 al 29 d’octubre.

Els actes començaran el divendres 20 d’octubre a les 20 hores amb la inauguració de la setmana en la qual es procedirà també a la lectura del programa d’activitats previstes. A les 20:15 hores es procedirà a la inauguració de dues exposicions “L’evolució en les Falles d’Especial” i “L’evolució en les tecnologies”. Mostres que es podran visitar fins al 29 d’octubre. A les 20:45 hores es passarà al photocall, poc abans de la lectura del text d’intel·ligència fallera que donarà pas, a les 21 hores al vi d’honor i a les 23 hores a la presentació del Concurs “Volpi Cultural”. Tot en el Casal de la Falla, en el carrer Lauri Volpi, 24.

El dissabte 21 d’octubre les activitats de la setmana cultural portaran als membres de la comissió a visitar la Falla Infantil, al taller de l’artista Xavi Tur. A la vesprada, a partir de les 20 hores, la comissió participarà en el Concurs de Playbacks de l’Agrupació de Falles en la Plaça de l’Ajuntament.

Per al diumenge 22 d’octubre la Falla ha programat un curs de maquillatge, “Les tècniques aplicades al maquillatge”, impartit per Raquel Vázquez Gutiérrez. A les 14:30 hores serà el dinar i, ja a la vesprada, a les 16:15 hores serà el taller infantil “Els meus experiments” per a donar pas, a les 16:30 hores, a la Marató Interfalles de Parxís i Truc. Per a recuperar forces, a les 18 hores serà el berenar, amb una rica xocolata per a tots els presents i a les 19 hores, el lliurament de recordatoris i premis del Campionat.

La recta final de la setmana cultural començarà el divendres 27 d’octubre a les 20 hores amb la xerrada, a càrrec de la Comissaria del Cos Nacional de Policia Burjassot-Godella, dins del Pla Director, sobre Internet i les Noves Tecnologies. Després de la mateixa, a les 21:45 hores, es parlarà de “La tecnologia en la cuina”, a través del concurs de Truites de creïlla. A les 20 hores serà el sopar de cabasset i a les 22:45 hores el lliurament de premis del Concurs. Tancarà les activitats la nit de bingo.

El dissabte 28 d’octubre la jornada començarà a les 11 hores amb el Curs CRE “Tecnologia a la pólvora…?”, impartit per Raquel Sánchez Alberola. En aquest dia es visitarà el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. El dia finalitzarà amb el sopar de cabasset.

La clausura de l’XI setmana Cultural de la Falla Nàquera-Lauri Volpi serà el diumenge 29 d’octubre a les 17:15 hores. Però, abans de la mateixa, a les 11:30 hores es podrà contemplar l’Exposició de Selfies Tecnològics, a les 12:30 hores, gaudir de la masterclass de Kangoo impartida per María José Kangoo Burjassot i degustar un bon plat d’arròs amb fesols i naps. A les 16:30 hores es triarà, per votació popular, els millors selfies i a les 17 hores es lliurarà el premi del Concurs “Volpi Cultural”.