Les orquestres “Platino” i “La Metro” posaran la nota musical al començament de la setmana gran de les festes de Sant Roc 2019

29 juliol 2019|Burjassot

Des de 12/08/2019 fins a 13/08/2019

Platino
La Metro

Burjassot començarà la seua setmana gran de festes, el dilluns 12 d’agost, oferint un variat programa d’actes als seus ciutadans. Programa en el qual no faltarà la bona música i les activitats pensades per als xiquets de la casa sense oblidar la degustació d’embotit per a tot el poble.

El repartiment d’orxata i els jocs infantils per als més xicotets, en la Plaça de l’Ajuntament i patrocinat per Opticenter, seran els dos actes que obriran la setmana el dilluns 12 d’agost a les 18.30 hores. Una vegada finalitzada l’activitat i, ja a la nit, a partir de les 23.30h, l’orquestra “Platino” actuarà en la Plaça de l’Ajuntament i amb la seua música i les seues veus en directe, farà un recorregut per tots els gèneres musicals i farà sonar els grans èxits d’ara i de sempre.

Per a continuar amb els actes festius en honor a Sant Roc, la jornada del dimarts 13 d’agost tornarà a començar amb les activitats pensades per als xiquets. Així, a les 18.30 hores estarà el repartiment d’orxata i els jocs infantils en la Plaça de l’Ajuntament, que en aquesta ocasió estaran patrocinats per Alcocer. Al voltant de les 20.30 hores, els presents en la mateixa Plaça de l’Ajuntament podran provar el millor embotit, en una degustació patrocinada per la Clavaria.

Per a finalitzar el dia, a les 23.30 hores començarà l’espectacle que oferirà als burjassoters l’orquestra “La Metro”, que tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament i que està patrocinat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot.