Les Rebaixes en el comerç de Burjassot són en valencià

21 juny 2022|Burjassot

AVIVA Rebaixes 2022

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Promoció del Valencià i en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, dirigides per Manuela Carrero i Rosa Coca, respectivament, repartirà 1.200 cartells de Rebaixes i Descomptes entre els comerços de la localitat perquè puguen anunciar, en els seus establiments i aparadors, la temporada estival de rebaixes.

Així, cada comerç inscrit en el registre municipal rebrà dos cartells de Rebaixes i dues de Descomptes. Si així i tot necessitaren més, els responsables dels comerços poden sol·licitar més cartells a l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, en el telèfon 655 08 31 72 o en associacio@comercioburjassot.com o directament a Aviva Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià, en el telèfon 666 469 273 o en aviva@burjassot.es . De la mateixa manera, si algun comerç no registrat desitja comptar amb els cartells, pot posar-se en contacte amb qualsevol d’aquestes entitats per a recollir-los.

La campanya pretén continuar fomentant la presència de la llengua pròpia en la vida quotidiana de la ciutat, aquesta vegada de la mà del seu teixit comercial i promoure, alhora, l’activitat del comerç local facilitant la seua tasca promocional. Aquesta campanya, coordinada per l’Agència de Promoció del Valencià de Monctada, en col·laboració amb tota la xarxa tècnica de serveis lingüístics valencians, es reedita any rere any, amb un disseny diferent, finançat per la Diputació de València.