Las Tertulias de la 269 presenten a Burjassot el llibre “La filosofía del agua”

26 juny 2017|Burjassot

Des de 30/06/2017 fins a 30/06/2017

Falla Náquera Libro

Dins de les activitats de les Delegacions de Cultura i Obra Social de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot, es va a presentar, divendres que ve 30 de juny a les 20:15 hores, el llibre La filosofía del agua, primera obra de l’autor de Catarroja Miguel Ángel Rodríguez Chuliá. Una presentació que es farà dins del cicle “Tertulias de la 269”.

La presentació, que tindrà lloc en el casal de la Falla, en el carrer Lauri Volpi, núm. 24, comptarà com a ponent amb el propi autor, acompanyat de la Regidora de Falles, Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, Estefanía Ballesteros, Anabel Ruiz Gómez, component de la Delegació de Cultura de la Comissió, i Rosa Bayarri, Presidenta d’AFEMB, l’Associació de Familiars i Malalts Mentals de Burjassot.

La presència de Rosa és més especial si cap, ja que l’autor, amb la col·laboració de la Falla, han decidit donar els beneficis de la primera edició del llibre a l’entitat que ella representa. Tot, dins del projecte solidari de la Comissió, “Somos algo más”.

La Falla agraeix a Miguel Angel Rodríguez la seua confiança en la Comissió “per a la presentació del seu primer llibre, així com el seu compromís amb els nostres projectes solidaris”.