Els xiquets i xiquetes confeccionaran els seus ‘exlibris’ en una nova vesprada d’Animació Lectora, a la Biblioteca Infantil

10 gener 2024|Burjassot

Des de 23/01/2024 fins a 23/01/2024

Ex libris

L’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot oferix a les seues usuàries i usuaris més menuts una nova vesprada de dinamització lectora en la qual podran crear el seu propi exlibris, el segell per a marcar els seus llibres. L’activitat tindrà lloc dimarts que ve 23 de gener, a les 18.00 hores, a la Biblioteca Infantil.

L’activitat, recomanada per a xiquetes i els xiquets a partir de 5 anys, o de menor edatamb l’ajuda dels seus familiars, començarà amb l’explicació als participants sobre que és un exlibris, el segell que es posa en la primera pàgina dels llibres perquè se sàpia de qui són. A vegades amb el nom, unes altres es fa un dibuix que representa a l’amo o propietària d’eixe llibre i, els més antics, es remunten a Egipte i els faraons. La Biblioteca Infantil té el seu propi segell, marcat en tots els seus llibres.

En l’activitat, que té com a objectiu desenvolupar la psicomotricitat manual, potenciar la creativitat i aprendre més sobre el món dels llibres, es donarà l’oportunitat de crear un exlibris a cada participant.