L’Associació “Buscant Alternatives-Lloc de Vida” fa possible un Nadal diferent

10 gener 2017|Burjassot

L’Associació Buscant Alternatives- Lloc de Vida ha fet possible que un bon número de menors hagen gaudit del Nadal. Durant la setmana del 26 al 30 de desembre, els menors que participen en el projecte “Creixent i aprenent” han pogut gaudir, al costat dels seus companys i companyes, de diverses activitats lúdiques, totes elles al voltant de la mateixa temàtica: “Un Nadal Diferent”. Sota aquest lema, els menors han pres consciència que disposar d’aquest temps d’oci per a gaudir amb la família i amb els amics més propers és molt més valuós que qualsevol regal material.

Entre les activitats realitzades durant els dies de Nadal, els xiquets i joves han anat al cinema, a patinar sobre gel i a la Fira d’Expojove, on van passar una bona estona fent manualitats i gaudint dels jocs que proposava aquesta fira nadalenca. Totes les activitats realitzades han sigut possibles gràcies a la col·laboració de diferents entitats com el projecte CaixaProinfancia, la congregació de las Hermanas Vedrunas i l’Associació de Veïns de Benimamet que van contribuir en l’assistència a Expojove.

“Creixent i Aprenent” és el projecte que integra totes les actuacions que es realitzen, des de l’Associació Buscant Alternatives dirigides a la infància i a la joventut del barri. Es treballa amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys i el projecte està inclòs dins del programa de Cáritas de la Parròquia la Nativitat de Burjassot i del programa “Família i Infància de Cáritas Diocesana”. L’objectiu d’aquest projecte és poder oferir als menors punts de relació en els quals puguen desenvolupar les seues capacitats i habilitats en espais de creixement alternatius, implicant-los també en la transformació del seu propi procés de desenvolupament personal i social.

Buscant Alternatives treballa per a fer que tots, família, el barri, els centres educatius, les associacions veïnals, les parròquies i la pròpia associació es convertisquen en vertaders suports perquè els xiquets i les xiquetes aconseguisquen i gaudisquen d’una correcta socialització i integració.

Més informació en http://www.buscantalternatives.org/ .