L’Associació de Miniaturisme de Burjassot organitza dos nous Torneig Marvel Dice Masters

15 juny 2015|Burjassot

L’Associació de Miniaturisme de Burjassot (AMB), en col·laboració amb Khanbarrilete Juguetes, ha organitzat una jornada on es disputaran dos nous Tornejos Master Dice, els quals tindran lloc el diumenge 21 de juny, en les instal·lacions de l’AMB (Círculo Católico San Roque, C/ Cervantes 15, Burjassot, entrada pel teatre). Hi haurà un torneig al matí i un altre a la vesprada, encara que, segons l’AMB, tot aquell que vulga, podrà apuntar-se als dos.

L’atractiu d’aquests dos tornejos en concret, i per als entesos, és que tenen moltes cartes “promo” per als participants; entre elles les cartes especials de la Fuerza Phoenix i Apocalypse, amb moltes més cartes i algunes que l’AMB ha afegit per al seu sorteig. A més, tots els participants podran accedir a totes les cartes perquè sempre se sortegen, entre els jugadors, cartes iguals a les guanyades pels primers classificats.

El primer torneig començarà a les 10.45 h i el vespertí, a les 15.45. La inscripció té un preu de 3€ (per als no socis d’AMB), que es pagaran el dia del torneig, incloent una beguda. Existeix una inscripció reduïda (5€) en cas d’apuntar-se als dos tornejos que es juguen aqueix dia. La preinscripció ha de realitzar-se a través del Wizkids Event System.

Tota la informació sobre horaris, preus, descomptes i regles d’aquest joc d’estratègia, que cada vegada compta amb més seguidors, està en http://wizkidseventsystem.com/