Laura Sorlózano presenta el seu llibre, ‘El dolor de Víctor’, de Apuleyo Ediciones

17 abril 2024|Burjassot

Des de 25/04/2024 fins a 25/04/2024

En la recta final de les activitats d’Animació Lectora del mes d’abril, l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot ha programat una nova presentació literària, la qual tindrà lloc el dijous 25 d’abril, a les 19.00 hores. En este cas, l’autora convidada és Laura Sorlózano, quia presentarà el llibre El dolor de Víctor, editat per Apuleyo Ediciones.

Laura, que durant més de dos dècades ha exercit com a professora d’Educació Infantil, passant els seus últims anys de docència en el CEIP Les Sitges del municipi, estarà acompanyada en la presentació per dos persones de l’associació Dolor.in, Tania García Abreu i Ana Mínguez Martí ja que l’autora col·labora donant part dels beneficis del conte a aquesta entitat valenciana, associació constituïda per professionals de la salut que, des d’una perspectiva interdisciplinària, treballen per a millorar el dolor tant agut com crònic infantil.

A partir d’una situació personal de salut complicada, l’autora vol acostar-se amb la història del seu llibre als menors que, com ella, patixen dolor crònic o agut diàriament. Per a això, ha creat este conte; un conte de superació, un breu relat fictici que pretén explicar-los, d’una manera més senzilla, el sofriment físic i emocional que suposa viure amb dolor crònic o agut.

El conte pretén contribuir a donar major visibilitat a este patologia, perquè totes les discapacitats no són visibles. A través del llibre, l’autora espera arribar als cors de la societat i contribuir a crear consciència. Però, abans de res, anhela ajudar a aquells xiquets i adolescents que ho patixen diàriament. El seu propòsit és fer-los saber que no estan sols, intentar ajudar-los a entendre el seu propi dolor i el dels altres, però també fer-los arribar un missatge de llum.

Pròximament, Laura publicarà amb l’Editorial Cercle Roig un segon llibre, Corazón Palestino (2024). En este cas, Laura intenta acostar-se al públic juvenil i aborda temes com l’amistat i alguns desafiaments de la vida i l’adolescència.