L’Ecoparc mòbil de l’Emtre visita el nostre municipi abans de les vacances estivals

25 abril 2019|Burjassot

Des de 06/06/2019 fins a 08/06/2019

Ecoparque junio

Una vegada més, i després del bon acolliment per part de les veïnes i els veïns de Burjassot, un dels Ecoparcs mòbils de l’Entitat Metropolitana per al tractament de residus (Emtre), visitarà el municipi el mes de juny. Concretament, ho farà uns dies abans que finalitzen les classes els escolars de Burjassot i comencen les vacances d’estiu.

L’Ecoparc mòbil de l’Emtre, sol·licitat des de l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per la regidora de Medi Ambient Lluna Àrias, estarà en el municipi del 6 al 8 de juny en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara. L’emplaçament, una vegada més, facilitarà als ciutadans la tasca de depositar els seus residus ja que poden entrar, de manera fàcil amb els seus vehicles, fins al mateix punt on estarà situat l’Ecoparc.

L’Ecoparc estarà obert de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, els dies 6 i 7 de juny i de 10 a 13 hores el 8 de juny ja que aqueix dia és dissabte i tan sols estarà obert al matí.

Es podran depositar residus com a llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, càpsules de café, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, pintures, sabates i roba, dissolvents, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.