L’equip aleví femení de bàsquet del CEIP El Pouet-Ntra. Sra. dels Desemparats de Burjassot inicia la seua participació en les fases provincials

25 abril 2016|Burjassot

Després d’una gran temporada, en la qual s’han proclamat campiones de la Lliga Comarcal de Godella, l’equip aleví femení de l’escola de bàsquet del CEIP El Pouet-Ntra. Sra. dels Desemparats de Burjassot va a iniciar la seua participació en dues fases provincials.

D’una banda, en l’última setmana d’abril, l’equip va a participar en la Copa Federació, en la qual s’enfrontarà als millors equips de la província en la seua categoria i, d’altra banda, els dies 21 i 28 disputarà la primera de les eliminatòries del Campionat Provincial en el nivell promoció, amb l’objectiu d’aconseguir arribar a la final del mateix, com ja ho va fer l’any 2005 l’equip aleví de futbol-sala del centre.

Tal com han assenyalat des del centre educatiu del municipi, “cal destacar que dues jugadores d’aquest equip estan participant en el Programa de Tecnificació de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, una en la categoria benjamí, 8-9 anys, i una altra, en la categoria aleví, 10-11 anys”.

La participació en els diferents campionats és una clara “mostra del treball realitzat en aquesta Escola de Bàsquet, amb tres equips actius i prop de 40 xiquets i xiquetes participants, des dels 6 als 12 anys. Un treball que es realitza en aquest col·legi des de fa prop de 30 anys i que en la seua actual estructura ha donat prop de 20 jugadors i jugadores que segueixen practicant el bàsquet en clubs com València Basket, Horta Godella, CD Sagrat Cor i CB Burjassot”.