L’equip de bàsquet d’ADERES Burjassot va a per totes en el Campionat d’Espanya de la FEDDI

9 novembre 2016|Burjassot

Amb il·lusió, amb ganes, amb força, amb moltíssimes opcions de guanyar el campionat i disposats a gaudir i a donar-ho tot en la pista. Així estan de motivats els components de l’equip de Bàsquet d’ADERES Burjassot que, del 10 al 13 de novembre, estaran competint en el Campionat d’Espanya de Bàsquet que se celebrarà, a Segòvia, de la mà de la Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI).

Els de Burjassot volen aconseguir un nou títol per a les seues vitrines, mostrant així el bon estat de forma en el qual es troben. Així, el primer dels partits que protagonitzaran serà contra el María Auxiliadora, el divendres 11 de novembre a les 11 hores en el Pavelló Pedro Delgado I. Ja en horari de vesprada, a les 17 hores, el segon partit els enfrontarà a l’Alter València.

Després d’un merescut descans de la primera jornada, el dissabte 12 de novembre, a les 11h, els d’ADERES jugaran contra Niño Jesús del Remedio i, una vegada finalitzat la trobada i tenint en compte els resultats obtinguts en els tres partits, l’equip burjassoter es prepararà per a la fase final. Aquesta fase es jugarà, en el cas que passen, el dissabte a la vesprada.

L’equip està molt motivat i esperançat a realitzar un gran campionat i portar-se a Burjassot un nou títol que els corone com a Campions d’Espanya.