Les aventures d’amor i guerra de Tirant lo Blanc es donen cita en la Biblioteca Infantil

16 novembre 2015|Burjassot

En l’equador del mes de novembre, continuen les activitats gratuïtes d’Animació Lectora en la Biblioteca Infantil. En aquesta ocasió, el protagonisme de la vesprada del 18 de novembre, dimecres, serà per a Joanot Martorell i el seu Tirant lo Blanc, novel·la de cavalleria publicada a València el 20 de novembre de 1490.

A partir de les 18 hores, els xiquets i joves que participen en l’activitat tindran l’oportunitat de conéixer aquest clàssic i irònic llibre de cavalleria que narra la història de Tirant lo Blanc, nomenat cavaller pel Rei d’Anglaterra; nomenament a partir del qual comencen les seues aventures d’amor i guerra. Una novel·la molt diferent de les típiques obres cavalleresques, ja que els seus personatges estan molt humanitzats, cosa que no ocorre amb els altres llibres de l’època on els elements màgics tenen un paper molt important en el desenvolupament de la història.

A més de conéixer aquesta joia de la literatura, els participants en l’animació experimentaran com es feia cavallers als més destacats homes de l’època i, des de la Biblioteca Infantil, es nomenarà també als seus propis cavallers.