Les Biblioteques Municipals de Burjassot presenten les seues Guies de Lectura de gener

16 gener 2015|Burjassot

L’equip de Biblioteques de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ja té llestes les guies de lectura que, en aquest mes de gener, arrepleguen les novetats lectores que ja es poden trobar en la Biblioteca d’Adults i en la Biblioteca Infantil. Un document que ajudarà als seus usuaris a trobar d’una manera fàcil i ràpida les novetats que ja es troben en les prestatgeries d’aquests espais municipals.

En la Guia de Lectura, que es podrà consultar en la web municipal, www.burjassot.org, els usuaris de biblioteques poden trobar un conjunt de llibres que, des d’aquest servei municipal, se’ls recomanen i, a més, tenen una xicoteta referència en forma de text perquè, amb una simple ullada i de manera amena, puguen conèixer la sinopsi del llibre.

En el cas de la Biblioteca Infantil, els títols dels llibres apareixen ordenats per edats i colors i amb la signatura que li correspon a cadascun d’ells. Per la seua banda, en la guia de la Biblioteca d’Adults els títols dels llibres estan ordenats per gèneres literaris perquè siguen més fàcils de localitzar i, dins de cada grup, per autors. A més, per facilitar tot el possible la cerca dels llibres, en la guia també es pot consultar la seua signatura per localitzar la lectura en les prestatgeries de la biblioteca.

La Guia de Lectura d’Adults pot consultar-se ACÍ

La Guia de Lectura infantil pot consultar-se ACÍ