Les Biblioteques Municipals lliuren els seus diplomes als usuaris més lectors

21 octubre 2015|Burjassot

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Biblioteca, el pròxim 24 d’octubre, les Biblioteques Municipals de Burjassot, adults i infantil, han lliurat, de la mà de la Vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, Mª Carmen Hortelano i de la Regidora de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, els diplomes als usuaris més lectors de les biblioteques burjassoteres.

Enguany ha coincidit que en ambdues biblioteques les més lectores han sigut dones, en el cas de la d’adults, Dionisia Sahuquillo Gil, amb 71 préstecs i en infantil, la xiqueta Lucía Rodríguez Dujic que, amb només cinc anyets, ha llegit 37 llibres en l’últim any. A més del diploma, tant Dionisia com Lucía, van guanyar,  com a reconeixement al seu hàbit lector, un lot de llibres cadascuna.

Després del lliurament dels diplomes, Dionisia i Lucía, acompanyades d’una de les tècniques de les Biblioteques Municipals, van participar en el programa de Burjassot Ràdio, Los peques en la radio, en el qual van compartir amb els oïdors de l’emissora les seues lectures favorites i van destacar la importància de la lectura en el desenvolupament personal.

A més, van destacar el bon servei de les Biblioteques de Burjassot i l’àmplia varietat de gèneres i llibres que tenen per a ús dels ciutadans de Burjassot.