Les Biblioteques Municipals lliuren les seues diplomes als més lectors

19 octubre 2015|Burjassot

Fomentar l’hàbit lector o el gust per la lectura, ajudar als menuts de la casa a desenvolupar la seua imaginació i creativitat i, alhora, a millorar les seues expressions o habilitats lingüístiques. Tots aquests objectius són els que persegueixen les Biblioteques Municipals de Burjassot, la d’adults i la infantil, en totes i cadascuna de les activitats que desenvolupen al llarg de l’any destinades als veïns del municipi.

Sent un dels serveis de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut més sol·licitats per part dels veïns del municipi, les Biblioteques Municipals, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Biblioteca, van a fer lliurament en aquest mes d’octubre dels diplomes les persones més lectores tant de la Biblioteca d’Adults com de la Infantil.

El lliurament de diplomes, que estarà a càrrec de la Vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, Mª Carmen Hortelano i de la Regidora de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, serà dimarts que ve 20 d’octubre a partir de les 17 hores en la Biblioteca d’Adults. Serà un acte senzill en el qual es reconeixerà l’hàbit lector dels veïns i veïnes del municipi.

Una vegada finalitzat el mateix, i a partir de les 18 hores, tindrà lloc un programa especial a Burjassot Ràdio, 93.8 FM, de “Los peques en la radio”, en el qual participaran les dues persones a les quals se’ls haja lliurat el diploma a més de les tècnics de biblioteques.

Un dia de celebració, de lectura, de literatura i de cultura en majúscules; un dia en el qual els llibres seran els protagonistes indiscutibles de la vida cultural de Burjassot.